2011-02-13 ? 19:00:00

Championat och hälsoundersökning

Så var det dags att börja Blogga igen
Det var ett tag sedan sist men visst måste man ha en blogg på en levande sida! Sen att bloggen också ska hållas levande är en annan viktig poäng. Med den nya hemsidan jag byggt håller den automatisk reda på många olika saker men tyvärr kan den ännu inte skriva blogg av sig själv. Så here we go again med ett tappert försök!
Veckan har gått otroligt snabbt och vovvarna har haft lite delade meningar vad gäller vädret. Antingen har det varit för blåsigt, för kallet eller helt enkelt för grått. De har lärt sig att uppskatta den varma brasan i den öppna spisen.
Dana har börjat löpa så parning är planerad nästa helg. Klicka här för att läsa mer om vår U-kull
Ute i Europa har Cody varit på språng och ställts ut ännu en gång med fantastiska resultat! Tänka sig, han är endast 13 månader gammal och innehar redan 7 fina titlar framför sitt passande namn:

Amsterdam Winner 2010
Amsterdam Junior Winner 2010
Holländsk Junior CHAMPION
Bundes Jugend sieger 2010
Dortmund Winner 2010
RheinlandJunior WINNER 2011
VDH Junior CHAMPION

Bellocean's The Unmistakable Fire

Igår lördag blev han Bäst i Rasen åter igen och fick den fina tyska junior championatet! Ett prestigefylld titel från rasens hemland. Ännu ett stort grattis och tack säger vi till ägaren Jolanda med Bianca Smith och Van Majori's Kennel som kompanjorer i ägareskapet.

Sen har vi även fått fina hälsoresultat gällande lille Bellocean's Precious Possesion alias Rusty. Jonna på Jo Coyotes Kennel meddelade oss med glädje att hennes lille Rusty är nu ögonlyst och patella undersökt Utan Anmärkning. Tusen Tack Jonna för att du gjorde denna undersökning och Stort grattis till resultatet! Ser framemot att följa dina planer för Rusty med spänning!

Här en liten bild på Rusty och hans nya vän Maja  Bilden är lånad från Jo Coyotes Kennel

Bellocean's Precious Possesion with friend

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: